Gå till innehåll
Mosås Bangolfklubb
Mosås Bangolfklubb

Antidoping

Vaccinera Klubben

Antidoping Sverige erbjuder ett webbaserat utbildningskoncept för idrottsföreningar, med eller utan gymverksamhet. Ta ansvar, introducera och förmedla antidopingkunskap till era föreningsmedlemmar. Över 4000 föreningar har Vaccinerat sin klubb mot doping.

Se till att din föreningen också gör det!

Om Vaccinera Klubben

Vaccinera klubben mot doping är ett upplägg för idrottsföreningar att göra en egen strategi för antidopingarbetet, både förebyggande och akut. Verktyget hjälper din klubb att ta fram en handlingsplan som förebygger doping – på bara några få timmar!

Därför ska ni vaccinera er klubb

Alla medlemmar i en idrottsförening är skyldiga att känna till och följa dopingreglerna. Därför bör du se till att din förening informerar dig och övriga idrottsutövare om vad som gäller. Med hjälp av ”Vaccinera klubben mot doping” kan föreningen se till att ledare och idrottsutövare får grundläggande kunskaper om dopingreglerna. På så sätt undviks dopingfall eller andra brott mot dopingreglerna orsakade av okunskap.

Vaccinationen är en god investering som stärker föreningens trovärdighet mot kommun, media och sponsorer och som kan användas vid marknadsföring och rekrytering av ledare och medlemmar. Att föreningen är vaccinerad är också en förutsättning för att få beställa dopingkontroller och gratis informationsmaterial. Vaccinationen gäller i tre år.

Publicerad: 2023-01-01

Senast uppdaterad: 2023-01-23

Författare: Mosås Bangolfklubb

Sponsorer

Besöksadress:

Nordanåsvägen 25
705 94 Örebro

Postadress:

c/o Christer Mosswald
Mosås 146
702 33 Örebro

Kontakta oss:

019-22 55 73
stormbacka@hotmail.se